مشاوره حقوقی رایگان - طلاق با وکالت در طلاق از طرفه زوجه

سلام
با وکالت نامه در طلاق برای ثبت دادخواست زوجه خواهان قرار میگیر یا زوج؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به انتخاب نوع طلاق دارد

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام حضور وکیل در این نوع پرونده طلاق توافقی الزامیست

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
با وکالت نامه طلاقی که به زوجه داده میشود، زوجه مخیر در انتخاب نوع اقدام بابت اخذ طلاق است و میبایست با حق توکیل مندرج در وکالتنامه، لزوماً یک وکیل دادگستری از طرف زوج اختیار کند لذا حسب انتخاب نوع دادخواست طلاق، خواهان و خوانده متفاوت خواهد بود؛

درصورتیکه به وکالت از زوج، دادخواست طلاق توافقی و یا دادخواست طلاق به درخواست زوج (صدور گواهی عدم امکان سازش) ثبت کند؛ خواهان، زوج است.

و درصورتیکه دادخواست طلاق به درخواست زوجه ثبت کند؛ خواهان زوجه است و خوانده، زوج است که وکیل مزبور به جای زوج در دادگاه حاضر میشود.

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

برای ثبت طلاق به درخواست زوجه با وکالت، زوج خواهان خواهد بود و زوجه وکیل وی و یک وکیل دادگستری وکیل مع الواسطه خواهد شد.
زوجه هم خوانده قرار خواهد گرفت.

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

بستگی به همسرتون داره هم میتونه خواهان زوج باشه و یا زوجه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زوجه با وکالت‌نامه دادخواست را ثبت کنه زوجه میشه خوانده اگر از طرف خودش ثبت کرده باشد زوج میشه خوانده

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فرقی ندارد ولی با توجه به وکالت‌نامه فوق در طلاق احتمالاً زوجه این دادخواست را به طرفیت زوج مطرح نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
زوجه به وکالت از زوج باید اقدام کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زوج
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید