مشاوره حقوقی رایگان - پلیس امنیت اخلاقی

سلام تقریبا 2 روز پیش برای من پیامک توقیف خودرو به مدت 7 روز به دلیل بدحجابی اومد میخواستم بپرسم نحوه توقیف خودرو تو پارکینگ خودم به چه صورت هست چون کسی با بنده تماس نگرفته و سئوال بعدیم آیا من خودم میتونم ماشین رو ببرم پارکینگ بخوابونم قبض بگیرم از پارکینگ و بعد ببرم پلبس؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به نکات ذیل توجه فرمایید:

مالکین خودرویی که برای سومین بار پیامک کشف حجاب و کد پلیس امنیت اخلاقی برایشان ارسال می‌شود، توسط پلیس امنیت اخلاقی خودرویشان توقیف خواهد شد و باید منتظر تماس مأموران بمانند. مأموران پلیس در اولین فرصت با مالک خودرو تماس می‌گیرند و با مشورت خود فرد، خودرو در محل پارکینگ خودش با قفل چرخ هوشمند توقیف می‌شود یا اینکه به پارکینگ عمومی منتقل می‌شود. خودرو به‌مدت یک هفته در پارکینگ خواهد ماند و پس از آن مالک باید مراحل قانونی ترخیص خودرو را طی کند تا بتواند خودرو را از توقیف خارج کند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

می توانید انجام دهید یا منتظر تماس پلیس شوید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خودرو را در اولین پارکینگ توقیف و برگ توقیف آن را به پلیس ارائه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هم اینکارها را میتوانید انجام دهید و هم می توانید از پلیس به دادسرا شکایت کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بهتر است با پلیس 110 تماس بگیرید در خصوص توقیف رویه این است که به پارکینگ اعزام نمایید و قبض آن را به اداره امنیت تحویل دهید