مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب از قوه قضاییه

سلام وقت بخیر من تمامی حسابام مسدود شد به دلیل دستور قوه قضاییه سوالم این با این حال میتونم حساب جدید باز کنم یعنی از یک بانک دیگه افتتاح حساب بکنم از اون موقتا استفاده کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند اقدام نمایید ممکن است

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
خیر،امکان ثبت نام جدید وجود ندارد‌.

موفق باشید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بستگی دارد دلیل مسدودی حساب شما چه باشد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تمام حساب‌های منتهی به کد ملی شما مسدود می‌باشد لذا در صورتی که حساب جدیدی نیز باز کنید آن حساب نیز مسدود می‌شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ممکن است حساب جدید هم مسدود شود

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

با سلام، معمولا دستور مسدودی برای حسابهای موجود صادر میشود مگر اینکه دستور کلی و عام صادر یا مطالبه کننده دستور از حساب اطلاعی داشته باشد و اونو به مرجع قضایی معرفی نماید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در روال معمول خیر، اگر هم حسابی افتتاح شود ممکن است توقیف گردد چون جهت توقیف حساب به تمامی بانک‌ها دستور داده می‌شود