مشاوره حقوقی رایگان - سوال

با سلام بنده برای فردی کار میکردم و برام یک حادثه پیش آمد که منجر به شکسته شدن دست و پایم شد حالا با گذشت 8 ماه آیا امکان شکایت هست و موفق خواهم شد اثبات کنم؟ ممنون میشم جوابم را بدهید

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام باید اثبات کنید آسیب دیدگی به دلیل نقص وسایل مربوط به کار بوده نه بی احتیاطی خودتان

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بستگی به مدارک حادثه دارید و نیاز به بررسی است

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، قانونا یکسال فرصت دارید برای طرح شکایت

سميه  كياني دوغ ابادي

سرکار خانم سميه كياني دوغ ابادي :

با ارائه مدارک پزشکی واثبات حادثه حین انجام کار بله قابل اثبات است

محمد جواد پرویزی بابادی

محمد جواد پرویزی بابادی :

بله امکان شکایت وجود دارد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
امکان شکایت هست.
باید گزارش پزشکی قانونی داشته باشید و تحت عنوان جراحت غیر عمدی ناشی از حادثه کار شکایت کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله با ارائه مستندات می توانید شکایت کنید

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
بله امکان شکایت هستش و مرور زمان ایرادی به آن وارد نمیکند مگر با از بین رفتن آثار که با توجه به شکستگی میتوانید مدارک پزشکی را به پزشکی قانونی ارائه نمایید