مشاوره حقوقی رایگان - تهمت دزدی

با سلام. ما سه خواهر هستیم و سه برادر. مادرم ما آلزایمر و حواس پرتی داشت و مقداری طلا داشت آن ها را گم کرد. مادرم یه چند وقت پیش فوت شد. حالا برادرم می گوید این طلا ها را شما برداشته اید و می‌خواهید به من ندهید و به ما توهین می‌کند و تهمت دزدی می زند. ما سه خواهر می توانیم از دست او به خاطر تهمت زدن شکایت کنیم یا خیر؟ و اگر نیازی به شاهد بود بچه هایمان و شوهر هایمان می‌توانند به نفع ما شهادت دهند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام البینه علی علی المدعی در صورت داشتن دلایل و مستندات امکان‌پذیر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله میتوانید تحت عنوان افترا شکایت کنید اما بدوا بهتر است اظهارنامه ارسال کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر اتهام سرقت وارد کرده میتوانید شکایت کنید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

بله میتوانید.نسبت سببی یا نسبی مانع ادای شهادت نیست.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام بله میتوانید ، سعی کنید شهود دیگر یا مستندات کتبی از ایشان داشته باشید