مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به علت عدم پرداخت نفقه به مدت بیشتر از 6 ماه

با سلام و خدا قوت. من الان 2 ساله که در دوران عقد هستم و 2 سال هست که بلاتکلیفم هیچی بهم نخریده خرجی نداده همسرم منو رها کرده رفته خطش رو از دسترس خارج کرده و آدرس منزلشون هم که مستأجر بودن تغییر دادن من ازش بی خبرم 30 اردیبهشت سال 1402 درخواست نفقه دادم بخاطره نفقه یک جلسه تو شورای حل اختلاف و یک جلسه دادگاه برگزار شد ولی همسرم نیومدن لایحه هم نفرستاد محکومیت قطعیت نفقه ام گرفتم 45 میلیون برام نفقه تعیین کردن 17 ام مردادهم دادخواست اجرائیه نفقه هم دادم الان7 ماهه از اجرائیه نفقه میگذره و هیچی بهم نداده دادخواست طلاق هم به بند1و2 عقدنامه دادم 6 ام فروردین 1403 هم جلسه دادگاه به علت طلاق به دادخواست زوجه دادم من رفتم ولی همسرم نیومد و منشی رئیس دادگاه زدن به سیستم گفتن همسرت زندانه بخاطره سرقت برو 26 ام فروردین بیا حالا من چکار کنم چطوری طلاق بگیرم؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است در این خصوص وکیل داشته باشید اما می‌توانیدبرای نفقه شکایت کنیدو به عدم پرداخت نفقه و حکم کیفری جهت طلاق استناد نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به ‌توضیحات شما حکم طلاق صادر خواهد شد
و

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

میتوانید به استناد عسر و حرج دادخواست طلاق بدهید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام به استناد عدم پرداخت نفقه و محکومیت کیفری میتوانید برای طلاق اقدام نمایید با وکیل مشورت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در جلسه رسیدگی حاضر ‌شوید و تقاضای طلاق کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص و نظر دادگاه رسیدگی کننده ملاک عمل است ..

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله میتوانید از تخصص وکیل کمک بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم در صورت صدور کم علیه ایشان به پرداخت نفقه و عدم پرداخت توسط ایشان می‌توانید به دلیل عسر و حرج طرح دعوی طلاق نمایید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

جهت مشاوره گزینه مربوطه را فعال نمایید در مرحله اجرا اموال معرفی کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باِسلام بهتر است وکیل بگیرید یا مشورت مستقیم بگیرید