مشاوره حقوقی رایگان - مصادره ماشین حامل 11 گرم شیشه

با سلام و عرض ادب
ماشین پدرمو دزدیدن و همون شب پیدا کردن وقتی پدرم میره تحویل بگیره از ماشین 11 گرم شیشه و 5 گرم هروئین محرض کشف شده پدرم گردن گرفته که برای مصرف شخصی خودشه الان 11 سال زندانی 6 میلیون جریمه و 74 ضربه شلاق و مصادره ی ماشین صادر شده ماشین پلاکش به نام پدرمه ولی سند قطعی به نام صاحب قبلی هستش میخوام بدونم امکانش هست ماشینو آزاد کنم یا نه سرمایمو از دست دادم؟؟؟ترو خدا راهنماییم کنین

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.لطفا واضحتر توضیح بدید.به چه دلیل پدرتون به قول خودتون به گردن گرفت؟