مشاوره حقوقی رایگان - دو نفر سند یه زمین

سلام اگ دونفر سند رسمی قانونی یک زمین داشته باشن ینی زمین مارو بفروشن کس دیگه‌.ایاجفتمون صاحب زمینیم یا زمین مال اون یه ک اول سند داشته وخریده

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

زمین متعلق به کسی است که اول سند داشته و شخص دیگه باید شکایت فروش مال غیر نمایند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علی‌القاعده زمین برای شخصی است که سند با تاریخ مقدم به نام اوست مگر اینکه خلاف آن ثابت گردد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زمین متعلق به مالک قانونی زمین است
باید مالک زمین مشخص گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
قاعدتا انتقال‌ صحیح اول مقدم است
دوم‌ فضولی البته موضوع باید بررسی شود…

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اصل بر مالکیت شخصی که از نظر تاریخ اول خریده است نفر دوم باید شکایت فروش مال غیر را به شخصی که فروخته بدهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

زمین متعلق به مالکیت کسی است که به ماده 22 نام ایشان در اداره ثبت اسناد دفتر املاک ثبت شده باشد