مشاوره حقوقی رایگان - شکایت طرف مقابل

باسلام ودرود
زوج هستم . در پرونده ای بعد از صدور حکم بدوی در اخرین روز مهلت 20 روزه تجدیدنظر کردم .
سوال اولم :میخواستم چگونه متوجه بشم زوجه هم شکایت یااعتراضی توتجدیدنظرکرده یاخیر.آیا به بنده ابلاغ خواهدشدمثل ابلاغیه هایی که برایم ازدادگاه ارسال میشود.
سوال دومم:
اگربرایم ارسال میشود تقریبا ظرف چندروز و تو چه حدودایی برایم ارسال میشود و بنده میتوانم متوجه شم که زوجه اعتراضی کرده یاخیر.
ممنون وسپاس ازشما

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام در دعاوی حقوقی در صورت اعتراض به رای، به طرف مقابل ارسال میشود و فرصت ده روزه برای پاسخ دهی درنظر گرفته میشود