مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه از ارث پدر فوت شده

سلام. خسته نباشید ما چهارخواهر و یه برادر هستیم.همسر برادرم دو سالی است که میخواد جدا بشه اما هنوز جدا نشدن و فقط فکر مهریه هستش.و چون برادرم چیزی نداره فکر کنم سالی یه سکه باید بهش بده. بعد از فوت پدرم احتمالا سهم ارث برادرم از خونه پدری به همسرشون میرسه فعلا مادرم تو اون خونه زندگی میکنه. میخواستم ببینم که همسر برادرم تا وقتی که مادر زنده هستن که نمیتونن خواهان ارث پدری ما باشن.

پاسخ ها :

مژگان احمدی

سرکار خانم مژگان احمدی :

درود بر‌شما
در این شرایط و‌در زمان حیات مادر بزرگوارتان نیز همسر برادرتان نسبت به سهم الارث‌همسر خود حق اقدام قانونی دارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زوجه می تواند سهم الارث زوج از ماترک پدری را توقیف نماید و درخواست مزایده ملک را نماید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
هر زمان امکان توقیف سهم الارث برادر و تقاضای مزایده وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زوجه می‌تواند نسبت به ماترک متوفی درخواست دهند و تقاضای مزایده کند

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام اگر پدرتان فوت شده حتی اگر مادر در قید حیات است چرا می‌تواند سهم الارث را توقیف کند

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

ارتباطی به اینکه مادر درقید حیات باشند ندارد

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

ایشان می‌توانند مهریه خود را در دادگاه مطالبه نمایند و پس از صدور رای مهریه مبلغ آن را از سهم الاث برادرتان وصول نمایند با توجه به اینکه ملک مذکور ورثه‌ای خواهد بود ایشان می‌توانند دستور فروش مال مشاع گرفته و خانه مذکور را بفروشند و مبلغ مهریه خود را از سهم الارث برادرتان برداشت نمایند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بعد از فوت پدرتان می توانند مهریه خود را از سهم لارث همسرش بگیرد و ربطی به حضور مادرتان در آن ملک ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می تواند مطالبه کند.
مگر اینکه پدرتان به نام مادرتان انتقال داده باشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مطالبه مهریه از سهم‌الارث برادرتان از سوی همسرش، ارتباطی به زنده بودن مادرتان ندارد و در هر حال قابل مطالبه است.