مشاوره حقوقی رایگان - دعوای ملکی

با سلام. یک قطعه زمین زراعی از پدربزرگم به پدرم رسیده و ما در سال 99 سند بنیاد علوی گرفتیم برای این زمین. سال گذشته پسرعموی پدرم( که دقیقا مجاور ملک پدرم ملکی از پدرشان به ایشان رسیده) از پدرم شکایت کردند که سندی قدیمی دارند که بخشی از ملک پدرم در سند ایشان هست و این سند عرصه هم از شخص دیگری به پسرعموی پدرم انتقال یافته. این سند فقط سند عرصه هست و اعیان باغ سنگ و درخت گردو و ... هست.یک سال هست که درگیر دادگاه هستیم و هنوز رای صادر نشده برای ملک. حالا پدرم با سند بنیاد علوی در ثبت اسناد برای گرفتن سند تک برگ ملک اقدام کرده اند.کارشناس از ثبت اسناد امده و مدارک لازم تحویل ثبت اسناد داده شده و در حال انجام هست. سوال من این هست که با وجود آن سند عرصه قدیمی که پسرعموی پدرم دارد آیا ثبت اسناد به پدرم سند تک برگ شش دانگ خواهد داد؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

ثبت اسناد کار خودش را تا زمانی می کند که از دادگاه دستور توقف عملیات ثبتی صادر و ابلاغ نشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی نظریه کارشناس است تا بتوان بر اساس آن راهنمایی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی دارد
ممکن است
ابتدا باید پلاک ثبتی اصلی و فرعی اراضی و حدود اربعه زمین مشخص گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما عضو سایت دادراه در ابتدا بایدگفته شود مسائل ملکی یک حوزه کاملا تخصصی است که اشتباه در پرونده راه ندارد چرا که ممکن است اشتباه در ارائه لوایح، دادخواست ، دفاع منجر به نتیجه خوبی نشود و از همین روز اسناد و مدارک باید کامل و دقیق بررسی و رویت شود و سپس اقدام مقتضی در نظر گرفته شود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که دعوایی در ثبت اسناد به عنوان اعتراض به ثبت مطرح شود موضوع از صلاحیت ثبت اسناد خارج و دادگاه صالح رسیدگی خواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید اداره ثبت اسناد و مدارک شما را بررسی کند

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
بله احتمال صدور سند تک برگ وجود دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است آری راه حل وجود دارد