مشاوره حقوقی رایگان - ارث ورثه

سلام پدر بنده چهار ماه فوت کرده وکلیه مدارک ارث باقیمانده ازپدرم که نه واحد خانه و یک باغ است دست برادربزرگمان است آخرین جلسه صحبت کردیم برای تقسیم اموال پدرمرحوممان میگه تایک سال نشود ازتقسیم خبری نیست سوالم اینه که باداشتن مدارک دست برادربزرگمان هیچ سوء استفاده ای که نمیتونه بکنه مثلامقداری ازباغ رابه نام یک بچه ش کند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نمی‌توان در این خصوص پیش بینی نمودشما برای مطالبه سهم خود نیازی به اجازه ایشان ندارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سند رسمی باشد نمی تواند.
می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دلیلی ندارد که یک سال بگذرد، فوراً به استناد گواهی انحصار ورثه درخواست مهر و موم، تحریر ترکه و تقسیم آن مطابق قانون امور حسبی مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هرکدام از ورثه که تمایل به دریافت سهم الارث دارد میتوانید اقدامات قانونی لازم را انجام دهد و نیازی به تأیید دیگر ورثه ندارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام هر اقدامی کند باطل است
ولی بنظر اظهارنامه بزنید و اموال پدر را ذکر کنید و بگید مدارک نزدشما امانت است

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

خیر مگر اینکه تخلفی صورت گیرد بهتر است دعوی مهروموم و تحریر ترکه و تقسیم ترکه را مطرح نمایید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام ایشان اجازه ی انتقال ندارد پس اگر مدرکی مبنی بر انتقال ارائه دادند به راحتی از طریق اثبات جعل قابل پیگیری است‌

مريم  شايان راد

سرکار خانم مريم شايان راد :

خیر مال مشاع محسوب میشه بدون اجازه ورثه نمیتونه کاری کنه مگر اینکه قولنامه ای بفروشه که اونم فروش مال غیر محسوب میشه

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
قانونا نمی تواند اموال پدر را به نام خودش بزند مگر اینکه مبایعه نامه جعلی در تاریخی که پدرتان زنده بودند آماده کند.
می توانید با گرفتن گواهی انحصار وراثت برای تقسیم اموال اقدام کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. مستند به گواهی انحصاروراثت تقاصای مهروموم وتحریر وتقسیم ترکه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اولاً برادر شما حق چنین حرفی را ندارند و شما می‌توانید ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه از ایشان تقاضای مدارک را بنمائید و اگر اظهارنامه افاقه ننمود دادخواست به خواسته الزام به تحویل مدارک را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
ثانیاً اگر برادر شما سوءاستفاده نیز نماید به دلیل اینکه اموال موروثی است فلذا تمام نقل و انتقالات فاقد ارزش قانونی می‌باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به ورثه ایی بودن مال اصولا خیر مگر انکه شما قبلا وکالتی داده باشید