مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از طریق کیف پول تراس ولت

با سلام بنده حدودا 20 روز پیش از طریق برنامه Xبا یه خانمی آشنا شدم بهم‌پیشنهاد داد که میتونم از طریق کیف پول تراس ولتم درآمد روزانه داشته باشم بنده هم یه مقدار تحقیق کردم در موردش خلاصه شو بگم من بعد از اینکه مبلغی دلار وارد تراس ولتم کردم روزانه بهم سود میداد تا اینکه امروز متوجه شدم تموم سرمایم از کیف پول تراس ولتم خارج شده آیا راه حلی هست که بنده به سرمایم برسم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و غز طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق پلیس فتا پیگیری فرمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح شکایت و پیگیری از طریق پلیس فتا خواهید داشت.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
امکان اقامه شکوائیه وجود خواهد داشت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید بررسی دقیق و کاملی از این موضوع به عمل آید

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.اگرمشخصات آن خانم راداریدمی توانیدعلیه وی شکایت خیانت درامانت وتحصیل مال ازطریق نامشروع مطرح کنید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید به جرم کلاهبرداری رایانه ای شکایت کنید اما بعید است قابل پیگیری باشد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. شما میتوانید از طریق فتا پیگیر شوید

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

با سلام... شما رمز و اطلاعات کاربریتونو به طرف داده بودین؟

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه کلاهبرداری را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.