مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام لطفا مرا راهنمایی کنید
من گوشیم سرقت رفته درخواست ردیابی دادم که نتیجه ردیابی مثبت شد
اما کارتن گوشی توسط همون سارق به سرقت رفته
و باهاش رفته اداره آگاهی گفته گوشی رو خریدم

الان ادامه ی شکایت من بی نتیجه هست؟

متاسفانه حتی فاکتور خرید ندارم

از سایت اینترنتی خریده بودم گوشی رو

امروز متاسفانه متوجه شدم 16 اسفند زمانی که اون سارق به منزل من آمده بود با گوشی من انتقال مالکیت میزند این رو امروز متوجه شدم
چطور ثابت کنم من انتقال مالکیت ندادم و قربانی کلاهبرداری شدم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به اینکه هیچ گونه مدرک دال بر موضوع ندارید اثبات جرم برای شخص خاطی مشکل است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به نظر جنبه کیفری می‌رود و می‌بایست حقوقی اقدام کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر باید پولی به حساب شما واریز کرده باشه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دلایل و مدارک بیشتری داشته باشی تا بتوانید اقدام کنید بهتر است حقوقی پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همه مدارک به نفع طرف مقابل است و ایشان تبرئه خواهند شد مگر اینکه دلیلی مانند پرینت حساب واریز وجه تلفن همراه را ارائه دهید تا دال بر مالکیت شما باشد.