مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک پس از اعسار مهریه

سلام
من در سال 1401 در حال پرداخت مهریه از طریق کسر یک سوم حقوق هستم ،در لحظه ی اجراییه ثبت من منزل مسکونی نداشتم
حال سوال من از شما بزرگواران این است که آیا در این مرحله که در حال پرداخت اعسار اداره ی ثبت هستم ،می توانم منزلی به نام خودم تهیه کنم؟
آیا این منزل خریداری جدید جزء مستثیات دین هست یا خانم امکان مصادره ی آن را دارد؟
با تشکر از پاسخ های شما

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

اگر دد آن منطل خودتان مستفر شوید و بیش از شان شما نباشد جزو مستثنیات خواهد بود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست مگر قیمت گزافی داشته باشد
توصیه نمی‌شود و....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در آن سکونت داشته باشید و خارج از مستثنیات دین نباشد مانعی ندارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

یک منزل در شأن شما از مستثنیات است

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام تنهایی منزل می‌تواند مستثنیات باشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر تابحال منزل نداشتید و در آن سکونت داشته باشیدمستثنیات است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
منزلی که در آن سکونت دارید و در شأن شماست جزو مستثنیات دین است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
یک منزل مسکونی جز مستثنیات دین محسوب می‌شود مگر خانه بزرگ باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یک واحد خانه جز مستثنیات دین است که در شان ماست و قابل توقبف نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

یک منزل جزو مستثنیات دین است و زوج می‌تواند داشته باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در شام شما باشد و در آن زندگی کنید قابل توقیف نیست

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

اگر تنها منزل مسکونی شما باشد قابل توقیف نیست

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام خانم با ارائه ی مدارک ملکیت شما ثابت می‌نماید که دیگر معسر نیستید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر تنها منزل شما باشد و در آن سکونت می‌نمائید جزء مستثنیات دین تلقی خواهد شد و بابت مهریه توقیف نخواهد شد.