مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با عرض سلام، بنده سال 94 از همسر سابقم جدا شدم و طبق توافق و حکم دادگاه مهریه ایشان که 313 سکه بود به نرخ روز محاسبه و تقسیط شد. حال سئوال بنده این است که با توجه به افزایش قیمت سکه آیا ایشان میتواند نسبت به افزایش مانده مطالبات به نرخ روز سکه اقدام کند؟ سئوال دوم اینکه اگر بنده یکجا الباقی اقساط را پرداخت کنم از این اقدام ایشان میتوان جلوگیری کرد؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام قاعدتا طرفین میتونن درخواست تعدیل اقساط را داشته باشن. بله اگه یکجا بدید دیگه همه چیز منتفی میشه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer