مشاوره حقوقی رایگان - محکومیت مالی

باعرض سلام ادب خدمت وکلایی بزرگوارفرا رسیدن سال نو بر همه شما مبارک. بنده 3سال مستاجر یه مغازه بودم وبعد از 2سال نیم صاحب مغازه احضار میده من مغازه میخوام که بند در جواب احضار گفتم بعد از پایان قرارداد تخلیه میکنم . بند حدود 6ماه بعد از احضار وپایان قرارداد مغازه تخلیه کردم وچون که صاحب مغازه احضار داده بود پرونده من شوراحل اختلاف بود بعد قرارداد کلید به شورا دادم وایشان ادعا کردن مغازم لامپ خراب باید نظافت بشه دستگیره خرابه کولر خراب شده وکرکره سخت بالا پاین میکنه که من هم نظافت کردم هم لامپ دستگیره خریدم وهم کرکره روغن کاری کردم روان شد ودینام کولرم دادم سیم پیچ کردن بعدش اصلاحیه رای شورا وتمام بنده که به عهده من بود انجام دادم در حضور نماینده شورا حل اختلاف صورت جلسه شد . فقط دینام کولر موند بعد اینکه اصلاحیه اومد صاحب مغازه رفت شورا گفت من قبول ندارم یکم هم توهین کرد به شورا حل اختلاف منم هم دینام تحویل گرفتم از سیم پیچی بردم در خونه صاحب مغازه چند بار رفتم تحویل نگرفت .بعداز اصلاحیه باز رفت شکایت کرد رفیم باز شورا من هم دینام بردم شورا بازم تحویل نگرفت شورا هم صورت جلسه نوشت که تحویل نمیگیره .بعداز گذشت حدود 14ماه رفت پول ریخت کارشناس دادگستر اومده نوشته 18م تخریب دیوار سرامیک کرکره کولر درصورتی که همه سالمه به جز کولر که دینامش دست منه تحویل نگرفت قبل من خود صاحب مغازه پرنده فروشی داشت سوراخ کاری روی سرامیک هم کرده بود که قفسه ببنده یا قبل ترش سوپرمارکت بود .... رفتیم شورا من گفتم اولا باید من بودم منم دعوت میکرد زمان که کارشناس میومد دوم الان من نزدیک دوسال رفتم به من ربطی نداره وشورا حل اختلاف هم نوشت که مورد تاید شورا نمی باشد وپرونده رفت دادگاه .دادگاه شورا رای به محکومیت من داد من اعتراض زدم تجدید نظر هم گفت شورا حل اختلاف درجه رسیدگی نداره . باز رفت دادگاه . رفتیم دادگاه اصلاحیه اولی دادم به قاضی امضا اثر انگشت که صاحب مغازه مغازه تحویل گرفته و همه پرونده قبلی که موجود بود دادم ولی باز دادگاه حکم محکومیت داده 20روز هم مهلت داده تجدید نظر واسه اعتراض لطفا راهنمایم کنید . این تعطیلات عیدوتعطیلات رسمی که چندوقت بود ایا از مهلت 20روز کم میشه یا نه حساب میشه .ممنون سپاس از وکلای عزیز .

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، سال نو شما هم مبارکباد، برای مهلت بیست روز، باید ببینید تاریخ ابلاغ چه زمانی است؟ از آن زمان 22 روز محاسبه کنید.تعطیلات رسمی جزئی از مواعد هستند مگر اینکه به روز آخر برسند که روز بعد از تعطیلات میشود روز آخر. در خصوص اعتراض، باید رای خوانده و بررسی شود

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

روزهای تعطیلی هم محسوب میشود فقط روز آخر اگر مصادف با تعطیلی باشد فردای آن روز آخر مهلت محسوب میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به منظور ارائه پاسخ درخور حقوقی نیاز به مطالعه اسناد و مستندات می‌باشد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فعلا تنها راه اعتراض است به تجدید نظر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
تجدیدنظرخواهی نمایید
و لایحه دفاعیه دقیق تنطیم و ارائه نمایید