مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی بی دلیل

با سلام، من در خودروی خود نشسته بودم که دو نفر(یک‌موتوری و یک نفر پیاده) مدام به‌من نگاه‌میکردند و تصمیم گرفتم حرکت کنم و بروم به محض اینکه ماشین را روشن کردم فرد پیاده به سمتم آمد و خواست در ماشین را باز کند، شیشه را دادم پایین و گفت اینجا چه کار میکنی و برو و شروع به فحاشی کرد و گفت به پلیس گزارش میدهد و پلاکم را برداشته، من هم حرکت کردم و رفتم. خواستم بدونم مگر میشود کسی بدون اجازه وارد خودرو شود؟ از تیپ فرد مشخص بود که لات هست و دنبال درگیری. ممنون میشم پاسخم را بدهید، با تشکر

پاسخ ها :

ورود بدون اجازه به خودرو دیگران ورود بدون اجازه به خودرو فحاشی