مشاوره حقوقی رایگان - سند زدن خودرو

با سلام و عرض خسته نباشید، من حدود 3 ساله پیش یه ماشین خریداری کردم و تمام کارهای قانونیشو انجام دادم تا موقع سند زدن شد که فروشنده حضور پیدا نکرد واسه ثبت سند الان بعد از 3سال بهش گفتم بریم محضر واسه سند زدن ،میگه ماشین گرون شده باید پول بیشتری بدی تا بیام سند بزنم میخواستم بدونم این آقا می‌تونه همچین ادعایی بکنه یا خیر ممنون میشم جواب بدید که ببینم باید چکار کنم با تشکر از زحمات شما

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.خیر نمی تواند چنین ادعایی را داشته باشد.دادخواست الزام به تنظیم وانتقال خودرو را تقدیم دادگاه کنید وبهتر است وکیل بگیرید تا تانامبرده ضمن حکومیت وانتقال سند,تمامی هزینه های شما ازجمله حق الوکاله وکیل راهم پرداخت نماید.