مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام، تاخیر تادیه، توقف عملیات

سلام
ببخشید شخصی چند فقره از من چک داشت که باید به من میداد ولی اقدام کرد و من بابتش زمین معرفی کردم و دادگاه زمین من رو به او تحویل داد
دوباره تادیه تاخیر اقدام و محکوم شدم و دوباره زمین معرفی کردم و در حال مزایده هست
من هم شکایت کیفری داشتم که کلا ایشون رو محکوم کردم و رای تجدید نظر استان به نفع من شد و ایشون به زندان و برگردوندن چک‌ها به من محکوم شد
سوال من این هست من بعد حکم هیچ کاری انجام ندادم و امروز برای من ابلاغ آمده که اون ملکی که بابت تادیه تاخیر داده بودم رو اون آقا قبول کرده
الان من باید چه اقدامی انجام بدم؟
ممنون

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام باید رای کیفری را ببرید و در پرونده دیگر بگذارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات رای کیفری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مدارک و مستندات شما در این خصوص می‌بایست مورد بررسی قرار بگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد