مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از سیم کارت سرقت شده

سلام وقت بخیر
تقریبا 20 روز پیش کیف مدارک من به سرقت رفت، کارت ملی ، کارت بانکی، سیم‌کارت و...
وقت نکردم کارت ملی رو مجدد درخواست بدهم ، اما سیم کارت و بعد چند روز سلب کردم.
چند روز قبل مبلغ 5 میلیون تومان برام پول واریز شد به یکی از کارتام که سرقت شده.
جابجا حساب رو بستم..
و بعد چند روز برام ابلاغ اومده..
گویا یکی با سیم کارت و خط من از طریق اپلیکیشن درج آگهی اخاذی کرده اون مبلغ رو و الان از من شکایت شده..
میخواستم ببینم طرف می‌تونه برای 5 میلیون حکم جلب من رو بگیردو این که من الان باید دقیقا چی کار کنم..
امروز هم برام احضاریه رسیدگی اومده
که باید فلان تاریخ تو جلسه شورا حضور داشته باشم، میترسم، اگه نروم چه پیامدی ممکنه داشته باشه؟؟

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، برای جلب ابتدا رسیدگی تشکیل میشود، در جلسه شورا(اگر برای رسیدگی است) اگر شرکت نکنید ممکن است محکوم به پرداخت شوید