مشاوره حقوقی رایگان - مهاجرت کردن با وجود اعسار مهریه

باسلام. کسی که به اعسار مهریه و پرداخت ان محکوم و رای قطعی گرفته باشد ایا میتواند رفع ممنوع الخروجی داشته باشد و مهاجرت کند؟ایا راهی وجود دارد که تعهد به پرداخت اعسار را داشته باشد و مهاجرت کند

پاسخ ها :

رفع ممنوع الخروجی بعد از اعسار ممنوع الخروجی بابت مهریه رفع ممنوع الخروجی تعهد پرداخت مهریه مهریه ممنوع الخروجی