مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

با عرض سلام
بنده سال 97 یک واحد مسکونی مسکن مهر خریدم از یه خانمی ، همه چی شسته رفته کردیم اب برق گاز و حتی 5 برگی هاشم به نام زدیم و چون بنده برای سرمایه گذاری خریده بودم ملک رو فروختم چند وقت بعد و چند دست تا الان چرخیده ، حالا معلوم شده خانمی که من ازش خریدم قبلا بصورت دستی قولنامه ای به یک فرد دیگر ملک رو واگذار کرده بود ، و الان رفته ملک رو تصرف کرده، حالا شخصی که اخرین نفر معامله کرده ملک رو الان متضرر شده؟حالا من باید چیکار کنم ؟ایا پای من هم گیره؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از بابت مسئولیت کیفری ، مسئولیت نهایی بر عهده فروشنده اول ( فروشنده مال غیر ) است
از بابت حقوقی شما در مقابل ید ما بعد خود مسئولیت حقوقی خواهید داشت
و