مشاوره حقوقی رایگان - سقط جنین با رضایت پدر و مادر

پدر و مادر با رضایت کتبی فرزند خویش را در مطب ماما سقط کرده اند. آیا پدربزرگ و مادربزرگ پدری می توانند از ماما شکایت کنند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اینجا می‌بایست از اشخاصی که این کارو انجام دادند پدر و مادر جرم را مرتکب شدند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سقط جنین اگر بدون دستور قضایی و در چهارچوب قانون نباشد جرم است پدربزرگ و مادربزرگ می‌توانند آن را گزارش نمایند

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

سلام نمیتونن شکایت کنن اما میشه گزارش بدن

مسعود بشارتی

جناب آقای مسعود بشارتی :

به عنوان شاکی نمیتوانند ولی به عنوان گزارش ارتکاب جرم سقط جنین میتوانند اعلام کنند

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام .سقط جنین از جرایم دارای جنبه عمومی است و هرشخصی علی الخصوص پدربزرگ و مادربزرگ می توانند ارتکاب جرم را به دادستان گزارش دهند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

می‌توانند این مورد را گزارش دهند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پدربزرگ و مادربزرگ می‌توانند آن را گزارش نمایند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر بدون دستور پزشک در شرایط خاص که بیم سلامت مادر است بوده می توانند آنرا به دادستان گزارش دهند

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
خیر شاکی خصوصی نیستند و امکان اعلام جرم خواهند داشت