مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن سند ملک خریداری شده

خرید زمین مسکونی
سلام من دو ماه پیش یه زمین مسکونی تو شوشتر خریدم سندش رو بهم ندادن رفتم دفترخونه میگه سند بین پست و دفتر ثبت اسناد گم شده و میگن باید سند المثنی بگیری ولی من قبول نکردم چون معلوم نیست سند چی شده به من که اصلا ندادن بین خودشون گم شده دفترخونه میگه ما فرستادیم پست ولی پست معلوم نیست چکارش کرده حالا من باید چکار کنم خیلی نگرانم نکنه این زمین مشکلی داره اخه من کل دار و ندارم رو فروختم تا خریدمش 530 میلیون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مشکل شما یه مشکل اداری هست و از طریق قبض های اداره پست مشخص میشه که سند آخرین بار کجا بوده..... از طریق اداره ثبت اسناد هم می توانید متوجه شوید که آخرین سند تک برگ روی ملک شما کی صادر شده؟ ماهانه چند صد بسته در ایران به دلایل مختلف گم شده یا از بین می روند