مشاوره حقوقی رایگان - حاضر نشدن شاهد در دادگاه

سلام و عرض ادب
چند وقت قبل یکتفر با ماشین راه را بر من و دخترم بستند و بعد از پیاده شدن شروع به فحاشی و کتک کاری کردند که دو نقر شاهد بودتد یکنفر از آنها شماره موبایل خودشان را دادند و آمدند کلانتری شهادت دادند و در شهادت قید گردید حاضر هستند در دادگاه شهادت بدهند.قاضی گفتند باید در دادگاه هم شهادت بدهند اما بعد از تماس دیگه جوابم را نداد در حین کتک کاری آسیب زیادی از جمله پارکی پرده گوش و همچنین سردرد طولانی مدت و خفیف وارد شده است
لطفا راهنمایی بفرمائید چگونه می توانم از خودم دفاع کنم
در ضمن جلو مامور پاسگاه اقرار به زدن کرد ولی در اظهارات خود قبول نکرد و مامور گفتند ما نمی توانیم مجبورش کنیم
همجنین دخترم 14 سال هست
ممنون بابت پاسخگویی خداوند اجرتان بدهد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بسته به سایر دلایل میتونید قسم بخورید قسم یکی از دلایل اثبات هست