مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل عدم پرداخت نفقه

سلام. همسرم زمانی که هست همه چی برای خونه میخره اما وقتی میره ماموریت دیگه پول نمیده و وقتی هم ازش میخوام پول بفرسته میگه ندارم وضع مالیش خوبه و چند تا خونه و دوتا ماشین داره مغازه داره و ما مشکل داریم و میخوایم جدا بشیم بخاطر اینه از لحاظ مالی داره بهم فشار میاره خواستم ببینم من الان باید چکار کنم چون هیچ پولی ندارم

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام شما دادخواست نفقه دهید و قاضی مبلغی معین مشخص می‌کند واین لازمش تمکین شما میباشد _مهریه خود راهم میتوانید اجرا بزارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

دادخواست مطالبه نفقه مطرح گردد
اما در فرض سوال اثبات آن کمی دشوار است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اجرای حقوق مالی ماده 29 قانون حمایت خانواده تنها راه شماست

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما می توانید برای مطالبه نفقه دادخواست دهید.
همچنین می توانید برای مهریه خود اقدام کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام میتوانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

علیه ایشان دادخواست بدهید وحقوقتان رامطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دادخواست مطالتا دادگاه مبلغی را تعیین نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ایامی که زندگی مشترک نداشته‌اید می‌توانید بابت آن زمان دادخواست مطالبه نفقه دهید همچنین برای مهریه نیز می‌توانید اقدام کنید اگر چند سالی از زندگی گذشته اجرت المثل ایام زندگی مشترک قابل مطالبه است

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. می توانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید. همچنین می توانید بابت ترک انفاق از او شکایت کنید. امید است که وقتی همسر شما فهمید این موضوع از لحاظ حقوقی و کیفری قابل پی گیری است، خرجی را مرتب بپردازد و زندگی شما هم از گزند طلاق و آفات زشت آن مصون بماند. حتی چه بهتر که قبل از طرح دعوی یا شکایت، به او اطلاع دهید که اگر نفقه ندهد علیه او اقدام قانونی خواهید کرد. احتمال دارد خرجی را مرتب بپردازد و کار به دادگاه و دادسرا کشیده نشود. در مسایل خانوادگی تا می توانید از اقدام قضایی پرهیز بفرمایید.