مشاوره حقوقی رایگان - سند ملک خونه کلنگی

سلام پدرم زنده بوده 6دانگ زمین سند به نامش بوده به پسرخالم دو طبقه خونه رو فروخته بعد اون آقا به یه آقای دیگه فروخته بعد اون آقا به یه آقای دیگر 4 دانگ فروخته پدرم فقط رفته امضا زده اون آقا بار آخر که رفته معامله کنه اومده یک پولی به بابای من بده بابای من پوله دو تومان بوده کم بوده پرت کرده تو صورتشون نگرفته با ناراحتی سر بابای من کلاه گذاشتند و الان بابای من به رحمت خدا رفته الان خونمون شده ورثه ای 9تا بچه الان او شریک ها میخوان شکایت کنند ولی سند ندارن کپی از سند دارن از اینور لوله از کنتور خرابه نمیگذارند درست کنیم همکاری نمیکنند باید چکار کنیم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید باید بیشتر توضیح دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام تماس بگیرید تا توضیحات کامل داده شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دفتر خدمات قضایی برای ثبت شکایت مراجعه بفرمائید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوال خارج از تخصص استجهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. نیاز به توضیح بیشتر و بررسی مدارک است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به اخذ توضیحات بیشتر هست جهت مشاوره با وکلا تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اسناد انتقال باید بررسی شوند

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مشخص شود که چه زمانی این اقدام صورت گرفته دلایل و مستندات شما چیست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

زمین به مالکیت خریدار درآمده و در اینجا منظورتان از خانه واضح نیست که در همان زمین است که ساخته شده یا مجزاست؟ بهتر است تماس بگیرید