مشاوره حقوقی رایگان - امضای اسناد با وکالت نامه

با سلام و احترام
با توجه به اینکه یکی از همکاران اینجانب قبل از مهاجرت به کشور دیگر جهت انجام کارهای تسویه حساب با سازمان به بنده وکالت نامه محضری داده اند، اینجانب برای امضای اسناد اداری بایستی نام ایشان را بنویسم و امضای خودم را بزنم و یا نام خودم را با کلمه از طرف بنویسم و بعد امضا کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اسم خودتون و موکل را بنویسید.
الف به وکالت از ب

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر برگه و صورتجلسه متفاوت است اما اصولاً می‌بایست نام شخص نوشته شده باشد شما با وکالت نامه و درج وکالت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اسم خود را به ‌عنوان وکیل ذکر نماید و اعلام نمایید از طرف موکل است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تصریح به نام خویش و نام موکل بفرمائید و سپس امضاء نمائید.