مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام وقت بخیر بنده به عنوان تاکسی اینترنتی ... 4کیلو و 800 گرم مواد مخدر از نوع تریاک جابجا کردم و هیچ سابقه ای ندارم آیا میتوانم حکم داده شده را تعلیق کنم و به زندان نروم و ماشینم که حدود 3 ماه توقیف شده است را آزاد نمایم

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

لطفا با وکیل متخصص در این خصوص ترجیها مشاوره حضوری داشته باشید.
در شرایطی امکان پذیر است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام با توجه به مقدار خیر راهی حبس می‌شوید بین دو تا پنج سال مجازات قانونی اقدام شماست

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
احتمال تعلیق مجازات با توجه به حجم مواد مخدر مکشوفه بسیار ضعیف بوده لکن تمامی موارد بسته به نظر دادگاه رسیدگی کننده است .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قانون حمل و نگهداری مواد مخدر مجازات خواهید شد