مشاوره حقوقی رایگان - نحوه طرح دعوی معامله فضولی

با سلام
زمینی با معامله فضولی شخص الف به شخص ب واگذار شده است و شخص ب به دلیل قرار گرفتن در طرح، زمین را به اداره راه و ترابری وزارت راه واگذار کرده است که در حال حاضر زمین تبدیل به اتوبان شده است.
حال برای طرح دعوی حقوقی چه نوع دعوی و علیه چه کسانی باید اقامه گردد و اینکه درخواست مثل زمین گردد و یا قیمت زمین و چه کسانی ضامن هستند که نهایتا در تصمیم نهایی محکوم می گردند؟
لازم به ذکر است شخص الف مجهول المکان است و احتمال دارد فوت شده باشد.
با سپاس از توجه شما

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر واگذاري از سوي مالك تنفيذ نشه بايد ابطال واگذاري و دست بدست شدنهاي بعدي در دادگاه مطرح بشه