مشاوره حقوقی رایگان - فروش اپارتمان و فسخ ان

سلام
اپارتمانی فروختم و مقداری نقد دریافت کردم و الباقی رو چک گرفتم
چک پاس نشد و پس از کش و قوس های فراوان دادگاه معامله را فسخ کرد البته به درخواست بنده.
حالا اون پول نقدی که ابتدای معامله گرفتم رو اون اقا نمیاد پس بگیره منم پول رو نزدیک 1ساله پیشم مونده
البته رفتم دادگاه درخواست دادم که بیاد پولش رو بگیره اما نمیاد و منم ازش خبری ندارم
حالا تکلیف چیه برای بنده مشکلی ایا ایجاد میشه از لحاظ حقوقی؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

اگر ذر راس قید شده باشد میتوانید به حساب دادگستری واریز کنید