مشاوره حقوقی رایگان - نقض حکم اداره کار در دیوان عدالت اداری

با سلام
پس از نقض حکم اداره کار در دیوان عدالت اداری، آیا نیاز به طرح شکایت مجدد در اداره کار می باشد یا همان پرونده توسط اداره کار اعاده می شود؟
باتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر حکمی نقض شودمی‌بایست مورد رسیدگی قرار بگیرد اصولاً می‌بایست بررسی شود که موضوع به چه صورت بوده است اگر شکایتی و نقض شده می‌توانید با آن استناد کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علی‌القاعده بعد از نقض حکم، نسبت به صدور حکم اقدام خواهد شد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر پرونده نقض شده است همان پرونده به اداره کار اعاده تا رسیدگی مجدد صورت پذیرد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه رای صادره است.
موفق باشید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام نیاز به مشاوره بیشتری دارد