مشاوره حقوقی رایگان - ماشین قولنامه ای

سلام من ماشینمو قولنامه ای فروختم طرف برای یه شهر دیگه بود برا همین وکالت دادم بعد تقریباً دو هفته با ماشین تصادف کرده ماشینو بردن پارکینگ الان لازمه من برم شهر ایشون یا اینکه خودشون وکالت دارن میتونن از پارکینگ در بیارن؟!

پاسخ ها :

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.باهمان وکالت می توانندخودروراخارج کنند.واگرلازم شدمجدداوکالت درخارج کردن خودروازپارکینگ هم به وی بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به محتویات وکالتنامه دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با وکالت ممکن است.
اگر قبول نکردند شما می توانید پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به این دارد که در متن وکالت نامه چنین اختیاری به وی داده آید یا خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در متن وکالت‌نامه این اختیار را داشته باشم نیازی به حضور شما نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با وکالت در صورت احصای موضوع قابل اقدام است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بستگی دارد در وکالتنامه قید شده باشد یاخیذ

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
باید وکالت نامه مطالعه شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به این دارد که در متن وکالت نامه این اختیار هست یا نه

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مفاد وکالت‌نامه ملاک عمل است که آیا این اختیار را دارد یا خیر