مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشید ببخشید من حدود 7ساله ازدواج کردم در مدت زندگی چندین بار تقاضای طلاق توافقی دادیم ولی هربار به دلیلی منصرف شدیم و به زندگی برگشتیم الان دوباره میخام تقاضای طلاق توافقی بدیم ولی شوهرم میگه اول باید بیای محضر مهریتو ببخشی منم ازاول مهریه نخواستم فقط کل جهیزیو رو خواستم حالا اگه برم مهریه رو ببخشم مشکلی برا گرفتن طلاق و جهیزیه پیش نمیاد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
در صورت توافق ورضایت طرفین مشکلی ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله مشکل ایجاد خواهد شد
شما باید وکالتنامه وکالت در طلاق از زوج اخذ نمایید و بعد مهریه خود را بذل نمایید
و در مورد تمام جهیزیه از زوج اقرار نامه اخذ نمایید
با وکیل مشورت نمایید تا بعدا مشکل ایجاد نشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما همزمان با بخشش مهریه از شوهرت وکالت بگیرید تا اگر در دادگاه گفت طلاق نمی‌دم خودتان با وکالت در طلاقی که دارید اقدام به طلاق کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهتر است همزمان با بخشش مهریه حق طلاق از زوج را وصول نمایید تا به مشکلی بر نخورید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به شما پیشنهاد می‌کنم حتماً در این خصوص با بنده تماس بگیریدچرا که می‌بایست جزئیات مهمی را رعایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است تماس بگیرید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
اول وکالت در طلاق بگیرید و سپس برای طلاق اقدام کنید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
برای طلاق به مشکل می خورید .
موفق باشید.