مشاوره حقوقی رایگان - خودرو توقیف شده - فروش وکالتی

با سلام

بنده خودرویی را در تاریخ 13 اسفند ماه خرید کردم کل ثمن معامله در همان روز پرداخت شد و وکالت تام و انتقال سند از فروشنده دریافت کردم در همان زمان استعلام توقیفی خودرو را انجام دادم و مشکلی نبود.
پس از تعطیلات نوروز برای تعویض پلاک اقدام نمودم که در زمان تعویض پلاک خودرو توقیف فیزیکی شد و در پارکینگ راهور قرار گرفت. پس از استعلام راهور مشخص شد در تاریخ 22 اسفند ( 9 روز پس از انتقال خودرو به بنده ) خودرو توسط حل اختلاف شهر محل سکونت فروشنده توقیف شده است. از آنجا که این حکم توقیف پس از انتقال و فروش خودرو اتفاق افتاده است چطور می توان خودرو را از پارکینگ آزاد و تعویض پلاک نمود ؟

پاسخ ها :

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می بایست دادخواست حقوقی اعتراض ثالث اجرایی مطرح نمایید
و شما باید مالکیت خود را اثبات نمایید
و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست اعتراض ثالث اجرایی مطرح نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به شعبه توقیف کننده مراجعه و پس از اطلاع از وضعیت پرونده ،از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست اعتراض ثالث یا اعتراض ثالث اجرایی تقدیم نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های اعتراض ثالث به عملیات اجرایی و توقیف عملیات اجرایی را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.