مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی به دلیل واریز وجه کلاهبرداری شده

سلام، کسی برای من پول واریز کرد که من برای او ارز بخرم، متوجه شدم پولشویی بوده و دزدی هست پول و پلیس فتا شیراز حسابم مسدود کرده خودم ساکن قزوینم، خوشبختانه پول شاکی دارم اما نمیدونم چطور شاکی را پیدا کنم و رضایت بدهد و حسابم باز بشود. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام از طریق دادگاه باید مشخصات شاکی را اخذ نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منتظر تماس پلیس فتا یا ابلاغ شعبه دادسرا باشید.
اگر پول شاکی را پرداخت کنید مشکلی پیش نمیاد.