مشاوره حقوقی رایگان - دلیل ثبت نشدن دادخواست تجدیدنظر رای تعدیل تقسیط مهریه در سامانه ثنا چیست؟

سلام
رای بدوی تعدیل تقسیط مهریه 28 اسفند 98 صادر شده و 20 فروردین بنده درخواست تجدید نظر از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال کرده ام و ابلاغیه تبادل لایحه نیز انجام شده ولی متاسفانه دادخواست تجدید نظر بنده هنوز تا امروز 99/02/27 در سامانه ثنا ثبت نشده است. با شعبه تماس گرفتم میگوید پرونده را به تجدید نظر ارسال کرده ولی اصلا هیچ پرونده تجدید نظری در سایت ثنا دیده نمیشود. دلیل و علت چیست؟ آیا شعبه میتواند دادخواست تجدید نظر را به شعبه تجدیدنظر ارسال نکند؟
متشکرم.

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
این موارد عادی است. کمی صبر نمایید.پرونده به تجدیدنظر ارسال شده است.