مشاوره حقوقی رایگان - سهم شراکت سرمایه گذار با ایده و تجربه

ببخشید سوالی دارم قرار است باکسی شراکت کنم ایده و توانمندی تجربه دانش علم و مشتری های خودم که با 28 سال کار بدست آوردم با سرمایه گذاری نفر دوم گسترش کار دهیم . در ضمن خودم در حال حاضر کارخونه دارم و در حال کار هستم . ولی نفر دوم سرمایه گذار برای اینکه کار و ایده خاصی هست با هم به تفاهم رسیدیم که شروع واستارت مجدد ولی قوی داشته باشیم و ایشان الان سالن جدید با متراژ بالاتر ساخته اند و الان قرار هست شراکت را شروع کنیم . سوال مشخص من این هست تمام توانمندی و تجربه و مشتری و دانش و علم من در این شراکت چطور دیده می شود. نحوه و قرار و سهم ها چطور باید در اول کار دیده شود .ممنون و سپاس ببخشید می خواهم هم حق من هم حق سرمایه گذار دیده شود باز ممنون

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، برای نوشتن قراردادی که حقوق شما به طور کامل حفظ شود به دفاتر وکلای دادگستری مراجعه کنید