مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

سلام، بنده بدلیل مسافت بین محل کار ومحل سکونت منزلی رابنام همسرم خریداری نمودم، پس از فوت همسرم،وانحصاروراثت بنابه حکم دادگاه یک چهارم به بنده ویک ششم به مادر همسر و یک دوم به دو دخترانم رسید. مادرهمسر شفاها سهم خود را به دختران بخشید، باازدواح مجدد بنده، خانه قبلی فروخته ومنزلی جدیدی با هزینه بیشتر وبامشارکت وهمکاری همسرجدید خریداری کردم، باز هم بدلیل مشکلی،با رضایت بنده وهمسرم مجبورشدیم منزل جدید را بنام خواهر زن سابق ((خاله دخترهام)) کنم، پس از مدتی بارفع مشکل اولیه چون نصف مبلغ منزل جدیدرا همسرم پرداخت کردند، سه دانگ را به همسرم انتقال داده اند، اما باوجود اطلاع داشتن از تمام وقایع واظهار اینکه منزل قبلی تمام وکمال متعلق به بنده بوده وهمسرمرحومم نقشی درتهیه وخرید منزل قدیمی نداشته،، لیکن هم دخترانم وهم خاله آنها با استناد به اینکه بعد از فوت بنده،با درخواست مهریه ویک هشتم سهم الارث همسرجدید، حق دخترها پایمال میشود، سه دانگ منزل را حق دخترها میدانند وحاظر به انتقال ان به بنده نیستند ،،،، لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه این مشکل را رفع کنم تا حق هیچکدام ازبین نرفته ومدیون نباشم، با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اسناد و مستندات مرتبط با موضوع طرح شده می‌بایست تحت بررسی قرار گیرند تا جواب صحیح ارائه گردد.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اقدام به اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی و ابطال سند ملک که به نام خواهر خانم شما هست را نمایید