مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با سلام .
پارسال مبلغ 15 میلیون تومان به عنوان قرض الحسنه در اختیار یکی از آشناهامون گذاشتم تا باهاش خاور بخره و کار کنه و قرار شد ماهانه 900 هزارتومن به عنوان سود از کارکرد پول به بنده پرداخت کنه البته با علم بر اینکه میخواد از کارکردش با خاور این پول رو پرداخت کنه و با رضایت کامل .
بین خودمون یک قرارداد دستی نوشتیم به مبلغ 25 میلیون تومان یعنی اصل پول با سود ماهانه که اگه ماهانه را پرداخت نکرد یکجا بتونم اقدام کنم .
به اضافه 15 میلیون سفته به ازای اصل پول .
و 12 برگ سفته 900 هزارتومنی برای هر ماه که قرار شد با پرداخت ماهیانه یکی از سفته هارو بهش برگردونم .
متاسفانه 3 قسط پرداخت کرد و دیگه هیچ .
قرارداد ما بین یکساله قید شده . البته قراردادی که دست نوشته بود . تاریخ دریافت پول هم قید شده . چند روزه دیگه هم مهلتش تمام میشه .
یه مشکلی که هست اینکه سفته های 900 تومانی تاریخ وصولشون گذشته‌. سفته 15 میلیونی هم سر رسید به حروف اشتباه نوشته شده یعنی الان که سال 99 هستش سال 98 نوشته شده . ولی ته برگ سفته تاریخ سر رسید درست نوشته شده .
میخواستم بدونم با این شرایط کدام یک از این رسیدهارو میتونم اقدام کنم .
به نظر شما سفته ها ارزش قانونی داره اقدام کنم یا نه فقط میتونم با دست نوشته ایی که بینمون هست اقدام کنم . ممنون . ببخشید طولانی شد

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

هردو. جهت مشاوره تکمیلی تماس بگیرید 09126398085 کمالی وکیل پایه یک دادگستری