مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام و خسته نباشید. ببخشید همسر بنده طی دوران زندگی مشترک ضرب و شتم زیادی داشته و من سه پرونده پزشکی قانونی دارم. و از این زندگی فقط یه انگشتر عایدم شده همه طلاهارو فروخته. مهریه 114سکه عندالمطالبه رو گذاشتم اجرا. استعلام گرفتم از اداره ثبت اسناد خونه ای که تازه خریده و ماشینش رو بنام برادراش کرده. فقط مونده حقوقش که به من گفتن یک سوم توقیف شد اونم اگه خیلی زیاد بشه میشه یک و نیم میلیون تومن. که اواخر این ماه اردیبهشت شبا و شماره حساب رو پیگیری کنید بعد از این یک سوم واریز بشه به حسابتون. میشه توضیح بدید یعنی چجوری میشه؟ و من چطوری میتونم به حق و حقوق برسم؟ و اینکه آیا بعدا اجرای احکام به جای پول، سکه قرار میدهد؟ من زیاد به این مسئله مهریه وارد نیستم و قصد ادامه زندگی داشتم ولی همسرم راه نیومد و من مجبور شدم. اگه میشه بنده را راهنمایی کنید. متشکرم سپاس از شما.

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.سوالاتتان زیاد وپاسخ به آنها مفصل ومجال نوشتن نیست.در صورت تمایل تماس بگیرید تا راهنمایی لازم صورت گیرد.صادقی زاده وکیل