مشاوره حقوقی رایگان - نامه کسر از حقوق بابت مهریه

با سلام و درود
همسر بنده نامه ای از اداره ثبت آورده به محل کارم بابت کسر از حقوقم بابت مهریه
من همسرم و طلاق ندادم ولی از هم جدا زندگی میکنیم الان همسرم ادعا میکنه که شرکت باید 1/3 حقوق و بده چون اون مطلبی که نوشته شده در نامه اداره ثبت مبنی بر در صورت متاهل بودن 1/4 حقوق کسر شود مربوط به زمانی است که من ازدواج مجدد کنم
سوال من از شما بزرگوارن این است که ایا به شرکت باید 1/4 از حقوقم و کسر کند یا 1/3
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مهریه دین است عندالمطالبه ودر صورت عدم پرداخت حکم به توقیف اموال شما از جمله حقوق شما میشود در صورت اولاد داشتن 1/4 حقوق ودر صورت عدم داشتن اولا 1/3 از حقوق شما کسر و به حساب خانم ریخته خواهد شد تا اتمام مهریه

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
به نظر میرسد که قانون در ماده 96 میگوید افرادیکه دارای زن یا فرزند میباشند ربع کسر میشود و با توجه به اینکه شما طلاق نداده اید و هنوز نفقه او بر عهده شماست طبیعتا 1/4 باید کسر گردد .