مشاوره حقوقی رایگان - سخت و زیان آور بودن شغل

اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان
جهش تولید
اداره کل راه آهن شمال شرق
با سلام
آقای .
احتراماً باستحضار میرساند با عنایت به درخواست بررسی و احراز اشتغال در مشاغل سخت و زیان آور جناب موضوع در جلسه مورخ 99/08/10 کمیته بدوی تطبیق و تشخیص مشاغل سخت و زیان آور استان مطرح و شغل مشاغل زیر مشمول سخت و زیان آور شناخته شدند. لذا به استناد ماده 3 آیین نامه اجرایی بند 5 جزء ب ماده واحده قانون اصلاح تبصره 2 الحاقی ماده 76 قانون تامین اجتماعی کارفرما مکلف است ظرف 2 سال از تاریخ ابلاغ تصمیم کمیته نسبت به ایمن سازی محیط کار جهت مشاغل گروه الف طبق جدول ذیل اقدام و نتیجه را به کتباً به کمیته فوق اعلام نمایید رای صادره حدکثر ظرف مدت 15 روز اداری پس از ابلاغ در قالب فرم شماره (4) قابل تجدید نظر خواهی در کمیته تجدید نظر این استان میباشد و در غیر این صورت رای صادره برای اشخاص داخل کشور سه ماه و برای افراد مقیم خارج از کشور شش ماه از تاریخ ابلاغ ،رای مطابق قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی در دیوان عدالت اداری قابل اعتراض است یعنی چه ؟.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از طریق دیوان عدالت اداری می‌توانید بر اساس دلایل موجود پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به دلایل موجود می‌توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتوانید اعتراض خود را در دیوان ثبت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

رای از طریق اداره مذکور صادر شده است و از تاریخ ابلاغ ظرف سه ماه قابل اعتراض است در دیوان عدالت اداری

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
اگر کمیته تطبیق درخواست شما را مشمول مشاغل سخت و زیان اور تشخیص نداده، می توانید به تصمیم مذکور در دیوان عدالت اداری اعتراض کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده مستلزم دفاع جامع ومانع و یا طرح وتقدیم دادخواست /شکایت مناسب حقوقی در مراجع قضایی می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دیوان محترم عدالت اداری پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
کارفرما مکلف است که نسبت به ایمن سازی محیط کار اقدام نماید
و