مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظریه پزشکی

سلام به دنبال تصادف از ناحیه چشم و ابرو دچار صدمه شدم .در پرونده بالینی بیمارستان جراحی لسراسیون پلک چپ ( بخیه پارگی پلک ) گزارش شده ولی در نامه پزشکی قانونی نوشته جرح دامیه .
دیه پارگی پلک و دامیه فرق زیادی دارن الان برای اینکه حقم ضایع نشه چکار باید بکنم ممنون راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد
وصول نظریه پزشک قانونی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به نظریه پزشکی قانونی می‌توانید اعتراض کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وصول نظریه پزشک قانونی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید