مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک

سلام فروردین95 یکی از دوستانم یک زمین کشاورزی به صورت قولنامه دست نویس خریده بود منم به همین شکل نصف زمین رو ازش خریدم اسفند 95 وقتی سر زمین رفتیم فهمیدیم مالک قسمتی از باقیمانده زمین رو فروخته و قسمتی از زمین ما هم تسطیح و هموار شده. بعد از اطلاع به مالک اصلی منکر فروش این قسمت از ملک ما شد و گفت خریدار جدید زمین شما رو تصرف کرده. بعد از شکایت و گرفتن استشهاد از خود مالک اصلی از خریدار جدید شکایت کردم. تو شورای حل اختلاف قرار بر این شد مالک جدید تو اسفند96 نهال هایی که کاشته رو به زمین خودش منتقل بکنه که این کارو نکرد که تو فروردین 97 مجدد شکایت الزام به انجام تعهد دادم. الان که برای مترکشی نقشه بردار بردیم سر زمین مشخص شده3500 متر از 25000 متر زمینی که خریدیم کمتره که مقدار 1500 متر زمین در تصرف خریدار جدیده. الان مالک اصلی زمین میگه باید از این مقدار زمین صرف نظر بکنین تا اجازه بدم از راه زمین رفت و اومد کنین درصورتی که موقع نشان دادن زمین بهمون گفت این راه زمینه اینم حدود زمین و یه لوله آب هم نشونمون داد گفت اونم شیر آبه ولی نگفت از این شیر آب شراکت نداره. تو زمینی هم که خریدم از 3 طرف دیگه زمین همسایه است و راه ورودی نداره تو قولنامه هم حدود زمین اومده. ایا الان بعد از 3 سال میتونه همچین ادعایی بکنه که از این راه نباید رفت و آمد بکنین یا نه. چطور میتونیم درصورتی که مانع رفت و اومد بشه شکایت کنیم درمورد لوله که نگفته شریک نیست و باعث خشک شدن 200 نهال شد و همینطور تو قولنامه اومده سند بزنه و هنوز نزده شکایت کیفری کنیم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام- شرایط و نقشه زمین - قراردادو قولنامه - توافقات فی مابین می بایست مطالعه گردد
در صورت نیاز به مشاوره کامل تر به پروفایل بنده مراجعه نمایید