مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و حکم جلب محکوم

باسلام دوساله که جداشدم محکوم به پرداخت مهریه شده، قبلا ازم دزدی هم کرده، که نامه اونم دارم... حکم جلب سراسری هم گرفتم ولی نمیدونم اصلاکجاست خبری ازش ندارم چطورمیتونم جلبش کنم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود چاره جز جستجو نیست
گاها ممنوع الخدماتی ممکن است درخواست گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از مرجع قضایی بخواهید رچموبایل وی را رد زنی کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت شما برای جلب باید اطلاعات آن شخص را به دست بیاورید تا اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق نقطه‌زنی اقدام نمائید تا محل سکونت وی مشخص گردد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مواردی است که می‌توان پیگیری کرد ولی ابتدا باید سر نخ هایی از وی به دست بیاروید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با همون ابزارهای قانونی که در اختیار دارید فعلاً بایستی پیگیری نمایید تا امکان جلب و دستگیری ایشان میسر گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر جا وی را یافتید جلبش کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
با گرفتن حکم جلب سیار ، ماموران هرجا که شما او را معرفی کنید ، متهم را جلب می کنند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
درخواست ممنوع الخدماتی ایشان را نمایید
خود شما باید متهم را پیدا نمایید و