مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام، 4سال ک در خانه ی پدریم هستم چون همسرم خونه مستقل ندارد و با خونه برادرش زندگی می‌کند که کلی مشکل باهاشون داشتم، گفتم طلاهام رو میفروشم خودم خونه کرایه میکنم بریم سر زندگیمون ، ولی همسرم قبول نکرده، کلی شکایت کردم و به جای مهریه ماشینش بردم و نفقه هم تعیین شده و همسرم یک ماه در میون پرداخت میکند ولی من طلاق میخوام و دو بار درخواست طلاق دادم و همسرم حتی یک جلسه هم نیومده و کلا میگه طلاق نمیدهم ومیدونم که حق طلاق با مرد ولی واقعا راهی نیست که من بتونم بعد 4سال طلاق بگیرم ، ممنون میشم راهنماییم کنین، با تشکر

پاسخ ها :

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
دادخواست طلاق به دلیل عسر و حرج بدید و کل مهریه را در جلسه رسیدگی بذل کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
با توجه به شرایط شما می‌توانید عسر و حرج خود را اثبات کنید
شما باید ابتدا دعاوی دیگری مطرح کنید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام با توجه به جدایی چندین ساله شما و اینکه منزل مستقل تهیه نکردند بله امکان طلاق دارید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هر سال یک یا دو بار دادخواست طلاق بدهید و تا دیوان عالی کشور پیش برید