مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدربزرگ به نوه پسری

سلام من 40 سالمه و زن هستم دوتا پسر دارم پدرم معلول بودند وبعداز مرگ پدربزرگم حقوق پدربزرگم که کارمند راه اهن بود دریافت می کردند پدرم هم سال 96 فوت شدن حقوق قطع شده مادرم هم تنهاست الان من طلاق گرفتم ایا حقوق پدربزرگم به من میرسد قبلا پدرم میگرفتند
ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ امکان‌پذیر نمی‌باشد؛ چرا که شما تحت تکفل پدربزرگ نبوده‌اید.