مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از کارت عابر بانک

با سلام 5ماه پیش ازبنده دوتا عابربانک دزدیدن و کلاهبرداری کردن باهاش الان میتونم اسنپ ثبت نام و کار کنم؟یعنی برم اسنپ ثبت نام کنم گیر نمیدن ک دوتا حسابت مسدوده؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌تواند موثر باشد ولی منعی برای استخدام وجود ندارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حساب‌های متصل به کارت ملی شما مسدود است و مبالغ واریزی از طریق مسافر در حساب شما بلوکه خواهد ماند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر حسابهای دیگر شما مسدود نیست میتوانید ولی امکان بروز مشکل وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شرایط ثبت‌نام در شرکت اشاره شده در متن پرسش را مطالعه بفرمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر خیر
شماره کارت دیگری اعلام گردد
اگر سابقه کیفری ندارید جای نگرانی نیست برای شما

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

سوال مربوط به مشاوره حقوقی نیست.از اسنپ شرایط را سوال کنید.

سید امید رسول زاده

جناب آقای سید امید رسول زاده :

سلام میتونید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی استعلام سوپیشینه بگیرید در صورتی که سوپیشینه ای در سیستم براتون ثبت نشده باشه مانعی برای کار در اسنپ ندارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر کدملی شما مسدود است متاسفانه خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست درخواست دهید تا شرکت اسنپ پیگیری نماید